Digitale Nazorg en i-Finish

De Friese Uitvaartfederatie is partner van Digitale Nazorg. Dit bedrijf helpt rechtmatige eigenaars / nabestaanden bij het terughalen van dierbare gegevens.

Digitale Nazorg, voor het:

• toegankelijk maken van telefoons en computers met een defect of waarvan wachtwoord onbekend is;
  • herstellen van data bij vanaf niet meer leesbare of beschadigde harde schijven, USB-sticks en geheugenkaarten;
  • digitaliseren van oude gegevensdragers waar dierbaar foto-, video- of beeldmateriaal op staat;
  • voorkomen van identiteitsfraude door computers, telefoons en harde schijven met persoonlijke gegevens gecertificeerd te vernietigen;
  • het volledig onderzoeken van apparatuur wanneer er vragen zijn na een overlijden of (twijfel) bij zelfdoding.
Friese Uitvaartfederatie partner Digitale Nazorg
Digitale Nazorg helpt je bij het terughalen van dierbare data.

i-Finish

Met behulp van i-Finish kan iedereen on- en offline accounts, abonnementen en lidmaatschappen inzichtelijk maken, veilig stellen en opzeggen. In een periode van rouw, waar je hoofd niet staat naar het ontwarren van de digitale erfenis van je dierbare, is i-Finish een veilige gids, boordevol waardevolle tips voor het afwikkelen van een digitale erfenis.

Kortingsregeling

Leden van de bij de Friese Federatie aangesloten uitvaartverenigingen ontvangen 15% korting als zij gebruik maken van de diensten van Digitale Nazorg. Ben je lid van een van die verenigingen? Vraag een speciale code op bij je uitvaartvereniging en geef je deze door aan Digitale Nazorg. Vragen mag je ook altijd stellen via secretariaat@uitvaartfederatie.nl.

Lees ook dit artikel over Digitale Nazorg en i-Finish.

Betaalbaar - Betrokken - in de Buurt

Samen tellen onze verenigingen circa 160.000 leden: de Krêft fan Mienskip