Terug naar Actueel

Friese Uitvaartfederatie partner Digitale Nazorg

Nieuws
Geplaatst op: 28 oktober 2019
Het gebeurt. Je harde schijf crasht. Je mobiel is kaduuk. Alles wat erop staat lijkt weg. Of, en ook dat gebeurt. Een geliefde sterft. Op zijn of haar telefoon of laptop staan dierbare gegevens. Je kunt er alleen niet bij. Je hebt geen wachtwoorden.
Friese Uitvaartfederatie partner Digitale Nazorg

Op die momenten kun je aankloppen bij Digitale Nazorg. Met een team van hightech specialisten, ervaren in de forensische en digitale opsporing, ondersteunt dit bedrijf rechtmatige eigenaren en nabestaanden op digitaal gebied.

Sander van der Meer / Digitale Nazorg en i-Finish

Oprichter Sander van der Meer: “ Met moderne technieken en onze specialistische kennis, kan jij hiermee weer beschikken over gegevens op ontoegankelijke of defecte hardware voor mooie en persoonlijke herinneringen of noodzakelijke informatie. En kunnen wij het niet? Dan is het technisch (nog) niet mogelijk.”

Concreet helpt Digitale Nazorg je bij het

• toegankelijk maken van telefoons en computers met een defect of waarvan de code onbekend is;
• herstellen van data bij vanaf niet meer leesbare of beschadigde harde schijven, USB-sticks en geheugenkaarten;
• digitaliseren van oude gegevensdragers waar dierbaar foto-, video- of beeldmateriaal op staat;
• voorkomen van identiteitsfraude door computers, telefoons en harde schijven met persoonlijke gegevens gecertificeerd te vernietigen;
• het volledig onderzoeken van apparatuur wanneer er vragen zijn na een overlijden of (twijfel) bij zelfdoding.

Grote opluchting

Wat een opluchting zal het zijn als je weer toegang hebt tot verloren gewaande gegevens. We zetten je daarom graag op het spoor van Digitale Nazorg. Goed te weten is dat de Friese Uitvaartfederatie een van de partners is van Digitale Nazorg. Leden van partners ontvangen 15% korting op de door Digitale Nazorg verleende diensten. In het geval van de Federatie zijn dat de leden van de circa 190 aangesloten uitvaartverenigingen. Om voor deze korting in aanmerking te komen, vraag je een speciale code op bij je uitvaartvereniging en geef je deze door aan Digitale Nazorg. Vragen mag je ook altijd stellen via secretariaat@uitvaartfederatie.nl.

i-Finish

Digitale Nazorg zit niet stil. Samenwerking met Haarlem.Tech leidde in 2016 tot de introductie van de opzegmodule i-Finish. Met behulp van i-Finish kan iedereen on- en offline accounts, abonnementen en lidmaatschappen inzichtelijk maken, veilig stellen en opzeggen. In een periode van rouw, waar je hoofd niet staat naar het ontwarren van de digitale erfenis van je dierbare, is i-Finish een veilige gids, boordevol waardevolle tips voor het afwikkelen van een digitale erfenis. Echt de moeite waard.

Lees ook dit artikel over Digitale Nazorg en i-Finish.

Friese Uitvaartfederatie partner Digitale Nazorg

Betaalbaar - Betrokken - in de Buurt - Professioneel

Samen tellen onze verenigingen circa 150.000 leden: de Krêft fan Mienskip