Terug naar Actueel

Natriltijd

Nieuws
Geplaatst op: 04 november 2020
Weten doen we het allemaal, maar wat duwen we het graag weg. Het weten dat niets is zoals het blijft. Niets duurt eeuwig. Er trekken stormen door ons leven, stormen die je kunnen overvallen en je confronteren met een lot waar je niet om hebt gevraagd.
storm

november 2020

Een van die stormen is corona. Wat die teweeg bracht en nog steeds brengt, inspireerde rouwdeskundige Riet Fieddelaers-Jaspers tot het schrijven van ‘Natriltijd’. Dit boek gaat over hoe je te herpakken na een periode van afscheid en verlies in tijden van storm en tegenslag.

‘Natriltijd’ is een houvast voor de mensen die zo’n lot overkomt. Eveneens is het een handvat voor professionals in de gezondheidszorg, die zelf door de zware coronastorm getroffen worden.

Dr. Riet J.M. Fiddelaers-Jaspers (1953) is trainer, adviseur, opleider en rouwtherapeut. Ze werkte in het onderwijs, studeerde sociale pedagogiek en specialiseerde zich in coaching, therapeutische werk en traumabehandeling. Ze schrijft vooral rouwboeken voor kinderen en jongeren. Haar werk is al eens bekroond met de Gerrit Brussaardprijs.

Natriltijd verschijnt 19 november 2020. Je kunt het nu alvast reserveren, bijvoorbeeld via Boekenwereld.

storm

Betaalbaar - Betrokken - in de Buurt - Professioneel

Samen tellen onze verenigingen circa 165.000 leden: de Krêft fan Mienskip